Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 orta uzunluk karnabahar
 - 1 adet kuru soğan
 - 1 adet havuç
 - 1 adet patates
 - 1 yemek kaşığı salça
 - Yarım çay bardağı zeytinyağ
 - 1,5 tatlı kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı karabiber
 - 2 su bardağı su
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle karnabahara haşlama süreci yapmadığımızı belirtmek istiyorum.
 - 30 dk da yemeğimiz hazır olacak ???? soğanı yemeklik doğrayalım.
 - Yarım çay bardağı zeytinyağında soğanı 2-3 dk kızartalım.
 - Havucu soyup halka formunda doğrayalım.
 - Tencereye atalım. 2-3 dk kavuralım.
 - Salça ekleyip yine kavuralım.
 - Patatesi fazlaca ufak olmayacak biçimde küp doğrayıp ekleyelim.
 - Karnabaharı da hayli ince olmayacak biçimde doğrayalım ve ekleyelim.
 - Tuz ve kararbiber ekleyip karıştıralım.
 - Suyunu ek edip 25-30 dk kapağı kapalı pişirelim.
 - Sebzeler yumuşadığında ocağı kapatıp yemeğimizi servis edelim. Afiyet olsun.