Kestane Mantarı Sote Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 500 gram kestane mantarı
 - 1 büyük soğan
 - 3 büyük çarliston biberi
 - 1 su bardağı domates sosu
 - 3 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 tatlı kaşığı kekik
 - 1 çay kaşığı karabiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Mantarları temizleyip, ortadan ikiye bölüyoruz. Kararmamaları için de limonlu suya koyuyoruz.
 - Soğanı orak orak doğrayıp, zeytinyağı ile birlikte tavada biraz öldürüyoruz.
 - Biberleri de doğrayıp, tavaya aldıktan daha sonra biraz daha soteliyoruz.
 - Mantarları da ekleyip sularını salıp, çekene kadar sotelemeye devam ediyoruz.
 - Domates sosunu da ekleyip, kaynayınca baharatları katıyoruz ve afiyet olsun ????.