Kıbrıs’a Mahsus Mulihiya Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Kıbrıs’a Has Mulihiya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 1 orta uzunluk soğan
 - 4-5 kesim kemikli et
 - 9-10 diş sarımsak
 - 2-3 avuç mulihiya
 - 1 yemek kaşığı biber salçası
 - 2 su bardağı domates sosu(kışlık yapılandan)
 - 3 adet limonun suyu
 - 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 küçük çay kaşığı tuz
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanı doğradıktan,daha sonra yavaşça kavuruyoruz.
 - Eti yavaşça soldurup, salça ve sosu tencereye ekliyoruz.
 - Bir bardak su ekleyip, 5-10 dakika kaynatıyoruz.
 - Mulihiyayı yıkadıktan daha sonra,diğer tüm materyalleri tencereye ekliyoruz.
 - 5- 1 saat altı kısık ateşte pişiriyoruz.
 
Kıbrıs’a Has Mulihiya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı