Kırmızı Köstebek Pasta

Leila

Global Mod
Global Mod
Kırmızı Köstebek Pasta Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 çay kaşığı kırmızı besin boyası
Kırmızı Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz.
  2. daha sonrasında içerisine sütü, sıvı yağı, vanilini ve besin boyasını ekleyip, çırpmaya devam ediyoruz.
  3. Unu ve kabartma tozunu eleyerek ekliyoruz ve 180 derece de ısıttığımız fırınımızda pişiriyoruz.
  4. Kremamızın üretimine geçiyoruz cremole ve kremşantiyi 3 bardak süt ile çırpıyoruz. Soğuması için buzdolabına kaldırıyoruz.
  5. Pişen kekten su bardağıyla yuvarlak kalıplar çıkartıyoruz. Kalan kısımlarında rondodan geçiriyoruz.
  6. Yuvarlak keklerimizin üzerine kremadan koyup, yuvarlak halini veriyoruz.
  7. Robottan çektiğimiz kek kırıntılarıyla kremanın etrafını kaplıyoruz. Minik köstebek pastalarımız hazır. Afiyet olsun ????
Kırmızı Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı