Kış Yemeği Şifa Deposu Etli Şalgam Yemeği Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 4 adet orta uzunluk şalgam
 - 2 adet soğan
 - 3 adet patates
 - 2 adet havuç
 - 1 adet kuzu gerdan
 - 1 diş sarımsak
 - 2 çay kaşığı pul biber
 - Tuz
 - 3 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 tatlı kaşığı domates salçası
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Kuzu gerdanı düdüklüde 5 dk pişirelim( defne yaprağı ile pişirebilirsiniz).
 - Derin bir tencerede soğanlarımızı küp küp doğrayıp sıvı yağ ile kavuralım.
 - Salçamızı ekleyip kavurmaya devam edelim.
 - Üzerine küp küp doğradığımız havuç, patates,sarımsak ve şalgamlarımızı ek edelim.
 - 5 dk pişirmiş olduğumuz kuzu gerdanı ve suyunu ek edelim.
 - Baharatlarımızı ekleyelim.
 - Orta ateşte 30 40 dk pişirelim. Afiyetler olsun????