Kış Zerzevatları Kavurma Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Kış Zerzevatları Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 1 boğum ıspanak
 - Kalan pazı sapıları
 - 150 gram lahana
 - 150 gram pırasa
 - 1 adet soğan
 - 4 diş sarımsak
 - 2 yemek kaşığı bulgur
 - 2 çorba kaşığı zeytin yağ
 - Dilediğiniz baharat ben pul biber ,karabiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Pırasa, lahana, pazı saplarını ince ince, soğanı küp küp doğrayalım.
 - Zeytinyağ bol tuz ve taze çekilmiş karabiber ile yüksek ateşte denetimli pişirelim.
 - 6-7 dakika sürecek yumuşayınca, denetimli kenarları kızarsın renk alsınlar.Lezzeti orada.
 - Üzerine ince doğranmış ıspanağı, bulguru, sarımsağı ve 200ml suyuda ek edin.
 - Orta ara karıştırarak orta ateşte 20 25 dk bulgurlar pişinceye kadar denetimli pişiriyoruz.
 - Kapağını kapatıp ılımaya bırakıyoruz.
 
Kış Zerzevatları Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı