Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 adet küçük karnabahar
 - 1 adet kurusoğan
 - 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
 - 100 gr kıyma
 - 2 yemek kaşığı domates püresi
 - 1 yemek kaşığı salça
 - Tuz
 - Pulbiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Karnabaharı kök kısımlarından ayırarak kestim doğradım.
 - Tuzlu suda 15 dk. hafifçeten yumuşayana kadar pişirdim.
 - Süzüp soğuk sudan geçirdim.
 - Kurusoğanı yemeklik doğradım zeytinyağı ve kıymayla birlikte pembeleşene kadar kavurdum.
 - Sırasıyla domates püresi ve salçayı ek edip tekrar bir iki çeşit salçanın kokusu çıkana kadar karıştırdım.
 - Haşlayıp süzdüğüm karnabaharı,tuzu pulbiberi ekledim bir kaç bardak sıcak su ek edip orta ateşte 5 dk. Pişirdim 
	
	
		
		
	
	
	.