Krem Karamel (Yumurtasız) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 3,5 bardağı süt
 - Yarım su bardağı şeker
 - 2 yemek kaşığı nişasta
 - 2 yemek kaşığı un
 - 1 yemek kaşığı tereyağı
 - 1 paket vanilya
 
- 1 çay bardağından 1 parmak eksik şeker
 - 1,5 yemek kaşığı su
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce 1 çay bardağından 1 parmak eksik şekeri ve 1,5 yemek kaşığı suyu tavaya alın eritin.
 - Karamelize olsun kaşık dedirtmeyin eriyene kadar kısık ateşte eridikten daha sonra kaseleri evvel sudan geçirin ve daha sonrasında karameli paylaştırın.
 - Süt şeker nişasta un tencereye alınır karıştırılır kaynayana kadar daha sonrasında tereyağı ve vanilya eklenir altı kapatılır.
 - Kaselere paylaştırılır ve dışarı da soğuduktan daha sonra buzdolaba alın ve 4 6 saat kadar dursun daha sonrasında tabağa aksi çevirip servis yapın afiyet olsun.