Mantar Kavurma Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
İmali fazlaca kolay olan, mantar severler için pek lezzetli bir tanım sizlerle.
Mantar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
 - 1 adet orta uzunluk soğan
 - 1 adet küçük uzunluk havuç
 - 3 adet kırmızı biber
 - 4 adet yeşil biber
 - 500 gram mantar
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 çay kaşığı pul biber
 - Yarım çay kaşığı karabiber
 - Maydanoz
 
Not EkleTanımı Yazdır
İmali fazlaca kolay olan, mantar severler için pek lezzetli bir tanım sizlerle.
- Tavaya yağımızı koyalım. Doğradığımız soğanı ekleyip 2-3 dakika kavuralım.
 - Akabinde havuç, kırmızı ve yeşil biberi koyup kavurmaya devam edelim.
 - Mantarı ekleyip (kararmaması için yüksek ateşte) pişirmeye devam edelim.
 - Tuz ve baharatları ekleyelim. 5 dakika kadar daha sonra maydanozuda ekleyip karıştırıp ocağımızın altını kapatalım.
 
Mantar Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı