Mis Üzere Taze Bezelye Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Mis Üzere Taze Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
								- 400 gram taze bezelye
 - 400-500 gram bezelye
 - 1 adet soğan
 - 5 yemek kaşığı zeytin yağı
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 küp şeker
 - 1 yemek kaşığı domates salçası
 - 4-5 adet domates
 - 1,5 su bardağı kaynar su ( 350 ml )
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Bezelyeleri yıkayın ve saplarını kesin.
 - Soğanı ve domatesleri küp küp doğrayın.
 - Zeytin yağını tavada yavaşça kızdırın ve soğanları ekleyip yavaşça kavurun.
 - Akabinde domates salçasını ek edin ve birlikte biraz kavurduktan daha sonra domatesleri ekleyen kapağını kapatıp orta kısık ateşte yaklaşık 2 dakika pişirin.
 - Bezelyeleri ek edin tuz ve şekerini ekleyin kapağını kapatın yeniden 5 dakika kadar pişirin.
 - Kaynar suyu ekleyin ve yaklaşık 20 dakika kadar pişirip servis yapın. Afiyet olsun ????.
 
Mis Üzere Taze Bezelye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı