Mücver Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 4 adet kabak
 - 3 yumurta
 - 1 tutam maydanoz
 - 1 tutam dereotu
 - yarım su bardağı un
 - tuz
 - karabiber
 - pul biber
 
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda mücver gereçlerimizi ayarlayalım. Kabakları soyarak rendenin iri kısmında rendeleyelim. Maydanoz ve dereotunun da doğrayalım.
 - Yumurtaları derince bir kaba alalım. Üzerine un, karabiber, pul biber ve tuzu ek edip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpalım.
 - Ardından rendelenmiş kabakların suyunu sıkarak ekleyelim. Doğranmış maydanoz ve dereotunu da ek edelim.
 - Tavaya az ölçüde yağ alalım ve kabak karışımından birer kaşık olacak biçimde dökelim, çevirelim ve kızartalım.
 - Kızaran mücverleri peçete üzerine koyalım ki yağlarını çeksin. Mücverimiz hazır, afiyet olsun ????.