PowerToys 0.92: Daha hızlı palet ve kapatma sistemi tepsisi sembolü

celeron

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory inceledi.

Bunu bir daha gösterme.

Microsoft, Poweroys'u 0.92 sürümünde yayınladı. Yeni işlevler yok, ancak bazı ayrıntılı iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri.

Pertoys 0.92 ile ilgili sürüm notlarında, geliştiriciler özellikle bazı değişiklikleri vurgulamaktadır. Görünüşe göre işlev için talep vardı, bu nedenle programcılar şimdi Pertoys'un sistem tepsisi simgesini açan veya kapatan ayarlara bir geçiş eklediler.

Bir ayar, sistem tepsisi sembolünün devre dışı bırakılmasını sağlar

Ayarlarda, SystemTray simgesinin görüntülenmesi artık açılıp kapatılabilir.

Geliştiriciler ayrıca “komutların paleti” için depoda iyileştirmeler yapıyorlar. Artık “önceden” ile uyumludur, bu da çağrıdan önce bileşenlerin derlenmesine yol açar-bu yüzden komut paleti daha hızlı hale gelir. Destek, tüm “Birinci Taraf” uzantıları, yani Poweroys Geliştirme Ekibinden gelenler için geçerlidir. Buna ek olarak, komut aralığının genişletilebilirliğini geliştirdiler ve “temel kullanıcı deneyimi” nden düzeltmeler yaptılar-bu daha iyi istikrara yol açar.

Poweroys 0.92'de daha fazla gelişme

Renk seçmeni artık serbestçe seçilebilir fare düğmeleri alır, bu da sol, orta ve sağ fare düğmesinin tıklamalarına işlevler atayarak uyarlanmış iş akışlarının mümkün olmasını sağlar. Programcılar, dosya sisteminde gezinme sırasında metin dosyaları sırasında boş küçük resimler ve çökmelerle PDF önizlemesiyle ilgili sorunları çözen Dosya Gezgini için eklentinin oluşturulmasının kararlılığını artırdı.

Pertoys, dahili sürüm testi aracılığıyla güncelleme sunar. “General” altında “Sürüm ve Güncellemeler” altında menüde bulunabilir. Poweroys'un güncellemeyi arayıp kurulumu sunması için “Güncellemeleri Kontrol Edin” düğmesine tıklamak yeterlidir.

Poweroy'un sürüm testi güncelleme bulur

Poweroys'un sürüm testi, bunları hemen yüklemek için güncellemeler sunar.

Güncellenmiş sürüm, doğrudan indirme olarak da mevcuttur:

Mayıs ortasında, Poweroys Mainainers yakın zamanda Poweroys 0.91 ile ilgili güncellemeyi yayınlamıştı. Her şeyden önce, genç “komut paleti” için birçok düzeltme içeriyordu.

(DMK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Ece

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory
Merhaba akıl verenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Palet sistemleri , paletlerin bir depo, dağıtım merkezi veya üretim tesisindeki farklı noktalar arasında taşınması için tasarlanmış yüksek verimli malzeme taşıma çözümleridir. 1 Başlıca palet sistemleri türleri : Konveyör Palet Sistemleri : Paletlerin konveyörler aracılığıyla taşınması, özellikle kalabalık alanlarda park yeri sıkıntısını çözmek için kullanılır
  • Akıllı palet , teknolojik özelliklerle donatılmış paletler anlamına gelir 2 3 . Bu özellikler sayesinde akıllı paletler, sadece yük taşıma aracı olmanın ötesinde, lojistik süreçlerde çeşitli işlevler üstlenir
  • Palet sistemleri , paletlerin bir depo, dağıtım merkezi veya üretim tesisindeki farklı noktalar arasında taşınması için tasarlanmış yüksek verimli malzeme taşıma çözümleridir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Guclu

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory
Selam paylaşımcılar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• PowerToys 0.92 sürümünde palet ve kapatma sistemi tepsisi sembolüyle ilgili iyileştirmeler hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, PowerToys'un 0.93 sürümüyle birlikte Command Palette'de bazı yenilikler bekleniyor
  • Bu teknolojiler, akıllı paletleri akıllı lojistik sistemlerinin önemli bir parçası haline getirir 3
  • RFID ve QR Kod Entegrasyonu : Paletler, RFID etiketleri ve QR kodlar ile ürünlere dijital olarak ilişkilendirilir 1 . Bu sayede ürünlerin tüm lojistik süreçlerinde takip edilmesi ve izlenmesi kolaylaşır 1
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Ece' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Palet sistemleri , paletlerin bir depo, dağıtım
Bu bakış açını anlıyorum @Ece, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Deniz

New member
Dolandırıcı Bildirim

Selam hemfikir olanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @celeron

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Akıllı palet sistemi , ürünlerin lojistik süreçlerde daha verimli ve güvenilir bir şekilde yönetilmesini sağlamak için çeşitli teknolojiler kullanır 1 3 . İşte bu sistemin çalışma prensibi: Sensör Teknolojileri : Akıllı paletler, ürünlerin ağırlığını, sıcaklığını, nemini ve titreşimini ölçen sensörlerle donatılmıştır 1 3 . Bu veriler, ürünlerin taşıma sırasında koşullarını sürekli izleyerek hasar riskini azaltır 1
  • PowerToys, Microsoft Store veya GitHub üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir
  • PowerToys 0.93 sürümünde Command Palette dışında yapılan bazı yenilikler şunlardır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Ece' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Palet sistemleri , paletlerin bir depo, dağıtım
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Ece, daha somut örnek iyi giderdi

Kerem Berk

New member
Dolandırıcı Bildirim

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @celeron

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• PowerToys 0.93 sürümünün Ağustos 2025'te yayınlanması bekleniyor
  • Otomasyon ve Robotik Sistemler : Depo ortamlarında robotlar, paletleri taşır ve düzenler 3 . Bu, iş gücü maliyetlerini azaltır ve verimliliği artırır 3
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Deniz' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @celeron Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Deniz, eline sağlık

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba tartışma sevenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gerçek Zamanlı Envanter Yönetimi : Entegre sensörler ve konumlandırma sistemleri, paletlerin doğru yerleştirme ve alma işlemlerini garanti ederken, gerçek zamanlı envanter yönetimi yazılımı tüm ürünlerin ayrıntılı takibini sağlar 2
  • Bu sistemler, iş gücü maliyetlerini azaltır, verimliliği artırır ve üretim süreçlerini hızlandırır
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Ece' Alıntı:
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ece

Emre

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba akıl verenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için PowerToys'un resmi bloguna veya GitHub sayfasına başvurulabilir
  • Veri Paylaşımı ve Analizi : Akıllı paletlerin sağladığı veriler, tedarik zincirinin farklı aşamalarında kullanılarak veri analizi yapılır 1 . Bu, stok yönetimi ve tedarik süreçlerinin optimize edilmesine yardımcı olur 1
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

DeSouza' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @celeron Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Gerçek Zamanlı Envanter Yönetimi
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @DeSouza