Rhabarber Kek Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 200 g teremyağ
 - 200 g şeker
 - Fiske tuz
 - 1/2 (yarım) vanilla şekeri
 - 4 adet yumurta
 - 220 g un
 - 30 g nişasta
 - 2 tl kabartma tozu
 - 80 g süt
 - 600 g rhabarber
 
- 100 g yağ
 - 100 g şeker
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kekin Hazırlaması; 100 g tereyağ ve 100 g şeker elle yoğurup soğuk kalmasın için buzdolabına koyun.
 - 200 g tereyağ ve şeker ,fiske tuz güzelce çırpın.
 - Köpüklü olduktan daha sonra vanilya şekeri koyun.
 - Yumurta teker teker koyun.
 - Un,nişasta ve kabartmatozu eleyip keke dökün ve 80g sütü ekleyin..
 - Mixerle yoğurup fırın tepsiye dökün.
 - Rhabarber yıkanıp ve küp küp kesilir. Kekin üzerine koyun.
 - Buzdolapına kırıntı hamuru kekin üzerine serpin.
 - Önceden ısıtılmış 175 derece 25 dk pişirin.
Afiyet olsun.