Samuag
New member
Adapazarı ilçesi Papuççular Mahallesi Saraybosna Caddesi üzerinde bulunan Adapazarı Halk Eğitim Merkezi önünde merkezin müdürü olan Abdulvahit Uygar, kardeşi M.Z.U. tarafınca çabucak hemen belirlenemeyen bir sebepten dolayı silahlı akına uğradı. Uygar, kanlar içerisinde yere yığılırken kuşkulu olay yerinden kaçtı.
hayatını kaybeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar
Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yapılan birinci müdahale daha sonrasında yaralı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Uygar, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis gruplarınca kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Kuşkulu M.Z.U., Anadolu Otoyolu Bolu geçişinde Cinayet Ofis Amirliğine bağlı gruplarca yakalanarak gözaltına alındı.
hayatını kaybeden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar
Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yapılan birinci müdahale daha sonrasında yaralı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Uygar, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Polis gruplarınca kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Kuşkulu M.Z.U., Anadolu Otoyolu Bolu geçişinde Cinayet Ofis Amirliğine bağlı gruplarca yakalanarak gözaltına alındı.