Sebzeli Sandal Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 2 adet orta uzunluk patlıcan
 - 1 adet soğan
 - 2-3 adet yeşil biber
 - 1 adet domates
 - Patlıcanların içleri
 - Tuz, karabiber ve toz kırmızı biber
 
- 1 yemek kaşığı salça
 - 1 su bardağı su
 
- 100 gram parmesan kaşar peyniri
 - 1-2 kısım fesleğen
 - Zeytinyağı
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Patlıcanları yıkayıp ortadan ikiye bölerek keselim ve göbeklerini yuvarlak olarak çukur oyalım.
 - Üzerine zeytinyağı ve tuz serpip fırının gril ayarında bir kızartalım (10-12 dakka).
 - Soğanları, biberleri ve patlıcanın iç kısmından oyduğumuz küçük küçük küp doğrayalım.
 - Zeytinyağı tavaya koyup hepsini kavuralım.
 - Tuz, karabiber ve kırmızı toz biber ekleyip karıştıralım.
 - Fırından çıkan patlıcanların göbeklerinin orta yerine iç harcından ekleyip salçalı su yapıp gezdirelim.
 - Üzerine parmesan kaşar peyniri küp küp doğrayıp üzerine dizelim.
 - Fesleğen yaprakları üzerine koyup salçalı su yapıp üzerine gezdirip fırında pişirelim. Afiyet olsun….