Soğan Halkası Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
								- 2 adet orta uzunluk soğan
 - 1 çay bardağı un
 - 1 çay bardağı nişasta
 - 1 çay bardağı maden suyu
 - 1 adet yumurta
 - 1 tatlı kaşığı tuz
 - 1 tatlı kaşığı karabiber
 - 2 su bardağı galeta unu
 
Not EkleTanımı Yazdır
- İlk önce soğanları parmak kalınlığında keselim ve bir birinden ayıralım.
 - Derin bir yoğurma kabına un, nişasta, tuz ve karabiberi alalım ve soğanları kabın içine alarak unlu karışıma bulayalım daha sonra soğanları alalım.
 - Maden suyu ve yumurtayı karışıma ekleyelim ve güzelce karıştıralım.
 - daha sonra soğanları önce hazırladığımız karışıma bulayalım.
 - daha sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağa atalım 10 sn iki tarafını kızartarak alalım.Afiyet olsun ????.