Susuz Pişen Yeşil Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- Yarım kilo yeşil fasulye
 - 2 adet büyük domates
 - 2 adet yeşil biber
 - 1 büyük soğan
 - 3 diş sarımsak
 - 2 çay kaşığı tuz
 - 1 er çay kaşığı kimyon ve karabiber
 - Yarım çay bardağı zeytinyağı
 - 1 yemek kaşığı biber salçası
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Kuru soğanı yemeklik doğrayalım.
 - Üzerine sarımsak ve yeşil biberi de ekleyip zeytinyağı ile tencerede kavuralım.
 - Üzerine salça ekleyelim(tercihe bakılırsa salçasızda olur)
 - Doğranmış fasulyelerimizi ekleyip karıştıralım.
 - En üstüne küp küp doğranmış domatesleri ekleyelim.
 - Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakalım.
 - Arada açıp karıştırın ben pişmeye yakın tuz ve baharatları ekledim.