Teremyağlı Hazır Pandispanya İle Meyveli Pasta (Şipşak Hazır) Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar
.
								- 1 adet dilediğiniz hazır pandispanya
 
- Yarım çay bardağı süt
 
- 4 su bardağı süt
 - 2 yemek kaşığı un
 - 3 yemek kaşığı nişasta
 - 4 yemek kaşığı şeker
 - 50 gram teremyağ
 - 1 paket vanilin
 - 1 yumurta sarısı
 - 1 poşet krem şanti
 - 10-15 çilek
 - 2 adet muz
 - Süslemek için dilediğiniz eseri kullanabilirsiniz.
 
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar
- Öncelikle kremamızı teremyağ ve vanilin hariç tüm gerecimizi karıştırıp ocakta puding kıvamı alana dek pişiriyoruz.
 - Altını kapatıp teremyağ ve vanilyayı ekleyip soğutuyoruz.
 - Pansipanyamızı uygun bir kaba yerleştiriyoruz.
 - Üzerini yarım çay bardağı sütün yarısı ile ıslatıyoruz.
 - Üzerine soğuyan kremamızın yarısını yerleştiriyoruz ve muz ve çilek doğrayıp kekin öbür kısmını da süt ile ıslatarak üzerine yerleştiriyoruz.
 - Kalan kremaya da 1 poşet krem şanti ek edip çırparak pastamızın üzerine yayıyoruz.
 - Dilediğiniz biçimde süsleyecek 3-4 saat buz dolabında (hatta 1 gece kalırsa daha hoş olacaktır) bekleterek servis ediyoruz. Deneyecek olan arkadaşlara şimdiden afiyet olsun ???? tanımımı beğenirseniz beni takip etmeyi unutmayın ????