Toskana Geliştirme, Bütçe 2024 verileri, Giani ve Marras'ın yorumu olumlu bir

Samuag

New member
Redazione tarafından yazılmış, 29 Mayıs 2025 Perşembe 11:55

Cumhurbaşkanı Eugenio Giani, bütçenin onaylanması hakkında yorum yaparak “2024 Toskana kalkınma bütçesinin olumlu verileri, şirketin bölgemizin ekonomik kalkınmasını desteklemede yaptığı mükemmel çalışmaları göstermektedir.” Dedi. Diyerek şöyle devam etti: “Bu operasyonel aracın bölgemiz için stratejik önemini, şirketler için çekme rolünde ve bölgemizin dijital ve ekolojik dönüşümünün hızlanmasında Toskana gelişimini desteklemeye devam edeceğiz.”

“Toskana kalkınma sonuçları, ekonomik kalkınma için bölgesel politikaların gerçekleştirilmesinde stratejik bir rol oynayan bir yapının sağlamlığını ve güvenilirliğini doğrulamaktadır” diye ekledi Ekonomi ve Turizm Leonardo Marras'a şirket meclisine katılan Leonardo Marras'a ekledi. “Zor bir yıldan sonra pozitif geri döndü, üretim değerindeki artış ve maliyetlerin verimli yönetimine – Komisyon Üyesine devam etti – tanınmayı hak eden bir yönetim kapasitesi gösteriyor. Bu nedenle, Başkan Serfogli ve tüm yönetim kurulu ve aynı zamanda, bu kesinlik ve mesleki gelişimin, bu karmaşık bir süreye rehberlik ettikleri taahhüt ve profesyonelliğe yönelik tüm yapıya, eski bir süreye rehberlik ediyorlar. Operasyonel sorumluluklar, şirket bölgenin operasyonel bir aracı olarak rolünü güçlendirebildi, bu da yanıtlardaki hizmet kalitesini garanti etti. “

Alıştırma 2024, bir önceki yılın 276.000 Euro'nun açığına kıyasla 29.003 Euro kar ile Toskana gelişimi için sona eriyor. Üretimin değeri, 2023'te yaklaşık 8,3 milyon avrodan 2024'te yaklaşık 8,9 milyona geçerek%6.82 arttı. Bu artış esas olarak gelirlerin baskın payını temsil eden Toskana bölgesine verilen hizmetler için gelirlerle çekiliyor.

2024 yılında şirket, POR FESR 2014-2020'de 47 milyon Euro'yu başardı ve 36 yeni kamu bildiriminin yayınlanmasıyla PR 2021-2027'nin ilk hükümlerini yaklaşık 2,8 milyon avroya başladı. Bunlara, SiyasetR ile ilgili olanlar ve doğal afetler için fonlar da dahil olmak üzere bölgesel ve eyalet çağrıları aracılığıyla yönetilen 40 milyon avro eklenir.

Marras, “Bunlar, bölgesel politikaların uygulanmasında Toskana gelişiminin etkinliğini ve merkeziliğini doğrulayan rakamlar.” “Karmaşık bir bağlamda, eski programlamanın kapatılması ile yenisinin başlangıcı arasında şirket, operasyon, yetkinlik ve tepki becerilerini garanti etti. Bu sonuçlar, Toskana üretim dokusunun hizmetinde ciddi ve yapılandırılmış bir çalışmaya tanıklık ediyor. Şimdi müdahale araçlarını güçlendirmeye, şirketleri desteklemeye ve toprağımızın dijital ve ekolojik geçişini hızlandırmaya devam etmek önemlidir”.