Trufzade Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 çorba kaşığı soğuk süt
 - 1 tatlı kaşığı tereyağ
 - 1 paket petibör bisküvi
 - 2 su bardağı kek (Kurumuş bayat kek de olur)
 - 2 adet orta uzunluk havuç
 - 2 çorba kaşığı toz şeker
 
- 1 çorba kasesi hindistan cevizi
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçları rendeleyip tavaya koyup ocağa alalım üzerine toz şekeri de ekleyip, havuçlar suyunu çekene kadar kavuralım. Kavrulan havucu ocağın altını kapatıp, kenara soğumaya bırakalım.
 - Eğer kek bayatsa rendeleyelim ya da rondodan çekelim. Kek taze ise elimizde parçalayıp, derin yoğurma kabına alalım. İçine petibör bisküviyi elimizde ufak ufak kırarak ekleyelim, soğuk sütü de ekleyelim.
 - Soğuyan havuç ve oda ısısındaki tereyağı da yoğurma kabına ekleyip güzelce gereçler birbirine karışana kadar yoğuralım.
 - Elde ettiğimiz karışımdan ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp elimizde yuvarlak yapıp çokça hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alalım.
 - İsterseniz üzerine benmari adabı çikolata eritip, dönebilirsiniz ancak bu bu türlü epey hoş oluyor. Deneyecek arkadaşlarıma şimdiden afiyet bal şeker olsun ???? 
	
	
		
		
	
	????