Tüketici ve Tüketici Koruması, Şubeler ve Digitalmentis puanları için neredeyse 1 milyon avro

Samuag

New member
Tüketici ve tüketici koruma hizmetleri için neredeyse bir milyon avro. Toskana bölgesi tarafından Şirketler Bakanlığı tarafından atanan ve 2025-2026 iki yıllık dönem için İtalya'da (MIMIT) yapılan kendi kaynakları ve fonları temelinde tahsis edilen genel rakamdır.

Daha kesin olarak, bunlar tüketici ve tüketici koruma şubeleri ağını ve dijital deneyimin devam etmesini, yetişkinlerin ve savunmasız konuların dijital eğitimi için erişim noktaları olan 952 bin ve 704 Euro'dur.

Ayrıntılı olarak, 764.871 Euro, Toskana'da aktif olan koruma derneklerinin yaklaşık 100 bölgesel sayaçının faaliyetleri ve yönetim yazılımlarının geliştirilmesi için tasarlanmıştır. Toplam, bölgesel hukuk 9/2008 (tüketicilerin ve kullanıcıların korunması ve savunulması) tarafından talep edildiği gibi, derneklerin işlevselliği için ayrılmış olan bölgesel kaynaklara değer 50 bin avroya sahiptir.
Bunlara, dijital platformun uygulanması da dahil olmak üzere sürekliliğe hizmet edecek kalan 187.833 Euro, ilk baskısında elde edilen mükemmel sonuçlar ışığında 15 bölgeye ulaşılacak ve koordinasyon bölgesi erdemsel olarak görülecek olan tüketicilerin ve tüketicilerin dijital eğitimi için süreklilik kazandıracak.

“Bölgesel tüketicinin ve tüketicilerin haklarının korunması ağı, vatandaşların ve vatandaşların yanlış ve aldatıcı uygulamaları önlemek için sorgulayabilmelerini ve farkında olabilmelerini sağlamak için temel bir garnizondur” – aynı zamanda Bölgesel Tüketici Komitesi kullanıcılarının (CRCU) başkanı olan Meclis Üyesi Alessandra Nardini, destek kuruluşunu konu üzerindeki bölgesel politikaların uygulanmasına yönelik olarak uygulamaktadır. “Tahsis edilen kaynaklar- devam eden kaynaklar- hizmetleri geliştirmek, bölgesel bölgede ve bu şekilde en kırılgan insanların ve en çevresel alanlarda yaşayanların ihtiyaçlarını garanti etmek için çok önemlidir. Bu nedenle, kurumlar tarafından, derneklerin yanında olmasını ve dolayısıyla, bu zaman için mutlu ve gurur duyduğumuzu,”, bu nedenle, bu zaman için mutlu ve gurur duyduğumuzu “düşündüğümüzü düşünürken,”, “ilan edebildiğimizi” duyurduğumuzu “düşündüğüm için” de ilan edebildiğimizi “duyurduğumu duyurduğumuzu düşünürken,”

“Dahası – Nardini'yi sonlandırır – özellikle bu büyük dönüşümlerin bu yıllarında, bölgesel faaliyetleri, dijital becerilerin yayılmasını desteklememize yardımcı olabilir, böylece eşitsizliklerin üstesinden gelmeye ve ton olmaya yardımcı olmazlar, ne de nesil veya bölgesel bir bakış açısından”.

Finanse edilen sayaçlar, yılda ortalama 12 bin uygulamaya sahip Toskana kasabalarına ve vatandaşlarına yüksek düzeyde yardım sağlar (esas olarak telekomünikasyon ve enerji sektöründeki kullanıcıların kullanıcılarına odaklanmıştır, ancak tüketici kredisi ile ilgili sorunlar üzerindeki yerel uygulamaların zirveleri ile). Sayaçlar ayrıca önemli bir sosyal işlev gerçekleştirir. Aslında, şirketler, tüketiciler/tüketiciler ve anlaşmazlıkların kompozisyonu arasındaki anlaşmazlıkların yönetimine ek olarak, yerel kamu hizmetleriyle ilgilenen şirketlerle ilişkilerin yönetiminde kasaba ve vatandaşlara yardım rolü oynarlar. Bunlar iletişim ve tüketim eğitiminin terminalleridir ve bu konuda yeni programın kaynaklarının bir parçası, dijital becerileri geliştirmek ve uygulamak için eğitim ve bilgi toplantılarının gerçekleştirilmesi ve böylece kişisel koruma ve farkındalık yollarındaki vatandaşlığa eşlik etmesi amaçlanacaktır.