Vişne Soslu Etimek Pastası Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
								- 1 paket etimek
 - 7 ,5 bardak süt
 - 4 yemek kaşığı un
 - 3 yemek kaşığı nişasta
 - 1 adet yumurta sarısı
 
- 1 paket vanilya
 
- 3 su bardak vişne suyu
 - 1 paket vanilyalı puding
 
Not EkleTarifi Yazdır
- Muhallebi için bütün gereçleri tencereye koyup karıştıralım.
 - Orta ateşte karıştırarak göz göz olana kadar pişirelim.
 - Pişen muhallebiye vanilya ekleyip karıştıralım.
 - Muhallebi sıcakken içine etimekleri kıralım karıştıralım tatlıyı borcama alalım.
 - Vişne sos için puding ve vişne suyunu tencere alıp pişirelim.
 - Sosumuzu tatlının üzerine gezdirelim ve soğumaya bırakalım.
 - Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alalım.
 - Üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz ben hindistan cevizi kullandım. Afiyet olsun.