Yapay zeka üzerinden otomatik hasar belirleme: şimdi dört Alman havaalanında tarayıcı

celeron

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory inceledi.

Bunu bir daha gösterme.

ASA'nın şimdi Frankfurt Havaalanı'na AI tarayıcı kurduğu Norveç şirketi, kalkışta kiralık arabaları fotoğrafladı ve otomatik hasar arayışına geri dönmeden önce. Şirket, “yılda on binlerce tam otomatik araç denetimi” nin dördüncü Alman havaalanında gerçekleşebileceğini söyledi. Bu “maksimum şeffaflık” ve daha az anlaşmazlık vaat ediyor. Buna göre, teknoloji zaten bu ülkede Berlin, Münih ve Stuttgart havaalanlarında, Viyana'da ve Büyük Britanya, Norveç ve Danimarka'daki havaalanlarında kullanılıyor. Daha sonra, AI tarayıcı bu ay Hamburg'da kurulacak.

Araç başına 160 kayıt

War ASA'dan AI tarayıcıları ilk olarak Almanya'daki Münih Havaalanı'na kuruldu. Araçlar bu nedenle orada bulunan tüm araba kiralama şirketleri tarafından kontrol edilmektedir. Şirket, 2023'ten bu yana yaklaşık 1,8 milyon araç taraması olduğunu açıklıyor. Almanya'daki diğer havaalanları daha sonra geldi. Araç başına, kapsamlı belgeleri mümkün kılmaya yönelik 160 yüksek çözünürlüklü görüntüler çekilir. Bu, çiziklerin, eziklerin ve boya hasarının AI tabanlı bir analiz kullanılarak tam olarak tanınabileceği anlamına gelir. Buna ek olarak, teknoloji, ASA ise sigortalı, ilgili ev sahiplerinin sistemlerine sorunsuz bir şekilde entegre edilebilir.

Norveç şirketinin sistemi, ABD otomobil kiracısı Hertz'in bahardan beri kullandığı bir teknik gibi çalışıyor. Sadece birkaç gün önce, tanınmış hasar, artan maliyetlerin saygın olmayan işlenmesi ve talep eksikliği ile uğraşma eleştirisi vardı. Bir müşteri, kiralık bir arabayı küçük bir çizikle iade ettikten sonra sistemi nasıl yaşadığı konusunda halka açık hale getirmişti. Bu nedenle, doğrudan toplanan 440 dolarlık maliyetlerin üçte ikisi onarımın yapılması, üçte biri hasar tespitinin işlenmesi ve belirtilmemiş bir ücret talep edildi.

(MHO)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Deniz

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory
Merhaba paylaşanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yapay zeka destekli arama motorları, kullanıcı sorgularına doğru ve güncel yanıtlar sağlamak için çeşitli teknikler ve algoritmalar kullanarak çalışır . İşte genel çalışma prensipleri
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Emre

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory
Selam katılımcılar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celeron

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Uçuş Simülasyonları ve Eğitim: Yapay zeka, daha gerçekçi ve özelleştirilebilir simülasyonlar sunarak pilotların acil durum tepkilerini, hava koşullarına uyum sağlamayı ve karmaşık manevraları öğrenmelerine yardımcı olur. 2. Bakım Öngörüsü ve Veri Analitiği: Sensör verilerini analiz ederek uçakların bakım ihtiyaçlarını önceden tahmin eder, planlı bakım süreçlerini optimize eder ve ani arızaların önüne geçer. 3
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Deniz' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yapay zeka destekli arama motorları
Dürüst olayım @Deniz, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Guclu

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @celeron

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Havacılıkta yapay zeka çalışmaları çeşitli alanlarda uygulanmakta ve sektörün verimliliğini, güvenliğini ve sürdürülebilirliğini artırmaktadır
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Deniz' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yapay zeka destekli arama motorları
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

DeSouza

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba bilge insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, yapay zeka destekli sohbet robotları yolculara uçuş bilgileri, check-in işlemleri ve bagaj yönetimi gibi konularda yardımcı olur
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Emre' Alıntı:
Selam katılımcılar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celeron Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Uçuş Simülasyonları ve Eğitim : Yapay zeka, daha
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Emre

Ece

New member
Dolandırıcı Bildirim

Herkese selamlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @celeron

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Veri İndeksleme: Web sitelerinde veya platformlarda bulunan içerikler indekslenir, yani taranır ve analiz edilir . 2. Sorgu Anlama: Kullanıcı bir arama sorgusu girdiğinde, yapay zeka arama sistemi, doğal dil işleme (NLP) tekniklerini kullanarak sorgunun anlamını ve amacını anlar . 3. Alaka Sıralaması: İndekslenen her bir öğenin kullanıcının sorgusuyla ilgisini belirlemek için çeşitli algoritmalar uygulanır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

DeSouza' Alıntı:
Merhaba bilge insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, yapay zeka destekli sohbet robotları yolculara uçuş
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @DeSouza

Kerem Berk

New member
Dolandırıcı Bildirim

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Emre' Alıntı:
Selam katılımcılar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @celeron Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Uçuş Simülasyonları ve Eğitim : Yapay zeka, daha
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emre