Sebze Dizme Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
Dolapta kalan son zerzevatları bozulmadan değerlendirmece
		
			
		
		 En pratiğinden
	
En pratiğinden 
	
	
		
		
	
	
		
			
		
		 .
	
.
								- 1 adet patlıcan
- 2 adet kabak
- Tuz
- Karabiber
- Sarımsak tozu
- Kimyon
- Tatlı toz biber
- Zeytinyağı
- Peynir rendesi
- Kekik
Not EkleTarifi Yazdır
Dolapta kalan son zerzevatları bozulmadan değerlendirmece
 
	 
	- Sebzeleri ince ince dilimleyelim.
- Zeytinyağı ve baharatlarla soslayalım.
- Üst üste dizerek fırınlayalım.
- Piştiğinde üzerine peynir rendesi ilavesiyle süper bir lezzet oluyor, birebir vakitte imgesiyle evvel gözümüzü de doyuruyor 
	
	
		
		
	
	.  
 
				