Zeytinyağlı Enginar Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 6 adet enginar
 - 1 adet soğan
 - 1 adet havuç
 - 1 adet patates
 - 1 çay bardağı bezelye
 - 1 tane limon
 - 1-2 tane limon tuzu
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 1 su bardağı su
 - Zeytinyağı
 - 2 küp şeker
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel garnitürleri patates havuç ve bezelye doğrayıp haşlayalım.
 - sonrasındasında soğanları zeytinyağıyla yavaşça sotelendikten daha sonra şekerle biraz daha kavurduktan daha sonra garnitür ile enginarları ek edip üzerine limon tuz ve suyu katıp kısık ateşte pişmeye bırakalım.
 - Soğuduktan daha sonra servise hazır. Afiyet olsun.