Zeytinyağlı Taze Fasulye (Buzluk Fasulyesi) Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
								- 1 orta uzunluk soğan
 - 1 orta uzunluk domates
 - 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
 - 1 tatlı kaşığı domates salçası
 - 1 tatlı kaşığı biber salçası
 - 1 su bardağı kaynar su
 - 250 gram yazdan hazırlamış olduğumuz fasulye
 - 1 çay kaşığı tuz
 - 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
 
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyoruz.
 - Salçaları ekleyip bir iki sefer karıştırıp minik minik doğranmış domateslerimizi ekliyoruz.
 - Tuzu ve karabiberi atıp buzluktan çıkardığımız pişmiş fasulyeleri ekliyoruz.
 - Çabucak suyu da ekleyip 5-6 dakika kaynatıyoruz. Yemeğimiz servise hazır.